Miehet, Miesten Nelonen

Apassit - LeKi-futis  3 - 2

Urheilukenttä TN

Taisteluvoitto miehille

Apassien miehet nappasi kotivoiton Lempäälän Leki-futiksesta maalein 3-2. Apassien miesjoukkue pelasi nelosessa kauden ensimmäisen kotiottelunsa tekonurmella, kun nurmikentälle pääsystä voi vain haaveilla. Alku oli räväkkä ja jo alkuminuuteilla Tomi Niiranen pukkasi Joni Lahtisen pitkän rajaheiton lempääläläisten verkkoon. Ennen puolta tuntia Nebar Mohsen Hussein iski minuutissa kahdesti. Ensin hän ampui itse hankkimansa rankkarin sisään ja heti perään hän laukoi tulisesti taka-alanurkkaan. Vieraat kavensivat vielä ennen taukoa kulmurista. Toisen jakson alkuhetkillä LeKi tuli rangaistuspotkusta jo maalin päähän. Apassit joutui puolustamaan johtoaan loppuun asti, mutta puolustus kesti hyvin maalivahti Joonas Nisulan johdolla. Erityisesti erikoistilanteista tuli vaarallisia tilanteita. Apassit kuitenkin kesti ja voitti ottelun 3-2

Tilastot

3 - 2

LeKi-futis
(3-1)
7'MaaliNiiranen Tomi
29'MaaliMohsen Hussein Nebar
30'MaaliMohsen Hussein Nebar
40'MaaliClewer Sampo
51'MaaliKymäläinen Ilmari