Kesäkausi 2023
Julkaistu: 06.06.2023 14.40

Kesäkausi 2023

Huhtikuun puolivälissä palasimme ulkokentälle jalkapallon pariin, ja aloitimme näin kesäkauden!

Talvi meni nopeasti futsalhengessä treenatessa. Kaksi kertaa viikossa pojat kartuttivat edelleen pallonkäsittelytaitojaan ja harjoittelivat pelipaikan lisäksi sivurajaheittoja. Näitä taitoja pääsimme testaamaan talven aikana kahdessa Ylöjärven Ilveksen järjestämässä turnauksessa. Saimme myös kutsun harjoitusotteluun Ylöjärven Ilveksen sisähalliin. Talvikaudesta erikoisen teki joukkueen huimasti kasvanut pelaajamäärä, joka oli edelliseen sisäkauteen verrattuna yli kaksinkertainen. Hetkittäin tuntui salin ja pukuhuoneen neliöt loppuvan kesken, aikuisista puhumattakaan. Vaikkakin koskaan ei pukuhuone ole niin pieni, etteikö sinne joku jotain lähtiessään hukkaisi.

Kesällä treenaamme tuttuun tapaan Kyröskosken tekonurmikentällä pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin. Lisäksi pidämme vaihtelevasti sunnuntaisin ohjattua treeniä tai höntsyilykertaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 25 pelaajaa ja 7 toimihenkilöä erilaisissa tehtävissään. Aikuisia toivotamme lämpimästi tervetulleiksi mukaan joukkueen toimintaan mahdollistamaan lasten liikuntaharrastusta!

Pelaamme tänä kesänä kahdella tasolla Palloliiton jalkapallosarjoissa. Pelit ovatkin pyörähtäneet jo mukavasti käyntiin hieman vaihtelevassa säässä!